Introduktion till ”Fullt hus igen”

”Fullt hus igen” är en charmig och kaotisk komedifilm som tar vid där dess föregångare, ”Fullt hus”, slutade. Regisserad av Adam Shankman och släppt år 2005, bjuder filmen åter in tittarna till den livliga och oförutsägbara vardagen hos familjen Baker.

Med en stor familj på fjorton personer blir varje dag ett nytt äventyr, och denna gång är det semesterplanerna som står i centrum.Filmen, som släpptes på DVD i Sverige den 16 augusti 2006, har blivit en favorit för många som uppskattar familjekomedier.

Viktiga element i ”Fullt hus igen”

 • Regissör: Adam Shankman
 • Utgivningsår: 2005
 • Familjen Baker:
  • Familjen består av fjorton personer
  • Varje dag är ett äventyr
  • Semesterplaner är filmens fokus
 • Release i Sverige:
  • DVD-utgivning: 16 augusti 2006

Fakta om ”Fullt hus igen”

Titel Regissör Utgivningsår Svensk DVD-utgivning
Fullt hus igen Adam Shankman 2005 16 augusti 2006

Den Stora Familjen Baker på Semester

Familjen Baker är allt annat än en liten enhet. Med två föräldrar och tolv barn, blir en simpel semester snabbt en logistisk utmaning. I Fullt hus igen, tar familjen sig an denna utmaning och ger sig av på vad som ska bli en avkopplande semester. Men som många stor familjer kan vittna om, är det sällan så enkelt. Varje steg av resan är fylld med humoristiska hinder och oförglömliga ögonblick som bara en stor familj kan uppleva.

Äldsta Dotterns Graviditet

I denna uppföljare står familjen inför ytterligare en stor händelse: den äldsta dottern är gravid. Denna nyhet tillför ett extra lager av komplexitet och känslor till familjedynamiken. Filmen skildrar de utmaningar och glädjeämnen som kommer med att förbereda sig för ett nytt barn i en redan stor familj, och gör det med humor och värme.

Återkomsten av den Gamla Ärkefienden

Som om inte en stor familj på semester vore nog, så har familjen Baker även att göra med en gammal ärkefiende. Denna rivaliserande familj, som bor tvärs över sjön, har åtta barn som verkar vara närmast perfekta och väluppfostrade, i skarp kontrast till Bakers ibland kaotiska men älskvärda skara. Denna dynamik lägger grunden för många komiska situationer och en fortsatt kamp mellan familjerna.
Fullt hus igen

Kampen Mellan Familjerna

Konflikten mellan familjen Baker och deras grannar blir en central del av filmen. Denna kamp är inte bara en tävling om vilken familj som är bäst, utan också en källa till många skratt och några hjärtevärmande ögonblick. Genom denna rivalitet utforskas teman om familjevärden, uppfostran och vad som verkligen räknas som framgång i föräldraskap.

Adam Shankman som Regissör

Adam Shankman har med sin regi skapat en film som både är underhållande och fylld av hjärta. Hans förmåga att balansera komedi med djupare familjerelationer gör Fullt hus igen till en film som kan uppskattas av en bred publik. Shankmans erfarenhet inom komedi och familjefilmer lyser igenom och bidrar till filmens framgång.
Läs mer om Akademiska hus här.

Släppet på DVD och Mottagandet i Sverige

När Fullt hus igen släpptes på DVD i Sverige, blev den snabbt en populär titel bland svenska familjer. Filmen har en speciell plats i hjärtat på dem som uppskattar familjeorienterad underhållning och fortsätter att vara en film som drar till sig nya tittare. Dess charm och igenkänningsfaktor för stora familjer gör att den håller sig relevant även flera år efter sin ursprungliga utgivning.
Läs artikeln om ämnet Världens högsta hus här.

Sammanfattning

Fullt hus igen är en film som erbjuder skratt, kärlek och en inblick i livet i en stor familj. Med en kombination av charmiga karaktärer, en intressant plot och många hjärtevärmande stunder, är det en film som fortsätter att underhålla och beröra tittare över hela världen. Vare sig man är en del av en stor familj eller bara uppskattar god komedi, är Fullt hus igen en film värd att se och återse.